Welkom

 

Ons terras is af !! Wilt u lekker op het water genieten van een lekkere lunch of een borrel? Kom dan vanaf nu naar ons terras met een waanzinnig uitzicht op het water...

 

Nieuwsmelding:

 

* Kerst:

Geachte gasten,

Wij zijn 25 & 26 december geopend voor kerst.


Wij hebben met kerst een speciaal kerstmenu. De prijs voor dit menu bedraagt € 65,00 per persoon. U krijgt hiervoor verschillende gangen met bijzondere kerstgerechten. Op de voornoemde avonden hebben wij een aanvangstijd. Deze tijden zijn nog niet bekend, maar zullen tussen 17.30 uur en 18.30 uur zijn. De voornoemde prijs is exclusief dranken. Op die avond kunt u er ook voor kiezen om een wijnarrangement te bestellen.

Het is elk jaar erg bijzonder en een avondvullend programma zal verzorgd worden.

* Vakantiesluiting

Geachte gasten,

Wij zijn van 27 december 2017 tot en met 3 januari 2018, wegens vakantie gesloten. Wij ontvangen u graag vanaf 4 januari in ons Restaurant & Kookstudio.

 

Geachte gasten,

Bo & Ro is constant in beweging en ons streven is om te blijven ontwikkelen en te vernieuwen. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bezoeken, steun en vertrouwen. Het gaat zakelijk gelukkig heel goed. Wij zijn niet vergeten hoe dit verhaal is begonnen voor ons. Wij hebben nog steeds dezelfde passie voor het vak en voor onze gasten.

Om ons zelf uit te dagen en jullie te blijven verrassen hebben wij besloten om per april op zondagen het restaurant te sluiten, zodat wij ons creatief bezig kunnen houden met vernieuwing en ontwikkeling. Wij zien de sluiting niet als een dag minder open zijn, maar als een investering om jullie, onze gasten te blijven verrassen en onszelf uit te dagen. 

 

Tot ziens in ons restaurant & kookstudio.

Team Bo & Ro.

 

Geachte gasten,

Restaurant Bo & Ro is gelegen aan de Markt in het centrum van Zoetermeer.
Bo & Ro is licht en open, maar voelt tegelijkertijd warm aan.
Grote ramen zorgen voor een gevoel van ruimte. Het zijn de open keuken en
huiselijke uitstraling die Bo & Ro warmte en gezelligheid verlenen.
Een jong team in de bediening zorgt voor een ontspannen omgang met de gasten. Indrukwekkend is het uitzicht op het water van de Dobbe, die de gehele achterzijde beslaat.

De keuken van Bo & Ro is Frans-mediterraan, met een grote knipoog naar de Perzische keuken.  Smaak vanaf de basis is het principe dat Bo & Ro in gerechten wil laten terug komen. Herkenbare, maar ook niet herkenbare smaken op orginele wijze gepresenteerd. Daarbij natuurlijk mooi passende wijnen om het geheel compleet te maken.

Tot ziens in ons restaurant & kookstudio.

Vanaf de 2e week van oktober hebben wij een vernieuwde menukaart...

 

/

© 2013 Bo&Ro, Realisatie: Verkijk.nl